ODO KAMP terug in de tijd

Het is weer zover, ODO is op kamp, traditioneel in het Pinksterweekend. Vrijdagmiddag vertrok de bus even voor 18.00 met 46 enthousiaste kids uit de B, C en D teams. Dit jaar wordt het kamp mogelijk gemaakt door 13 even zo enthousiaste vrijwilligers, die niet alleen dit weekend de groep vermaken maar al lang van tevoren bij elkaar kwamen om dit kamp voor te bereiden. Met een hoop
creativiteit is het ze ook dit jaar gelukt om een heel origineel kamp neer te zetten.

Dit jaar ging men terug in de tijd, naar de tijd van Holbewoners, de Romeinen en Grieken, Piraten en Ontdekkingsreizigers, Ridders en Jonkvrouwen, Cowboys en Indianen en de Hippies. Vandaag werd de groep door diverse ouders opgehaald in Rucphen om het kamp vervolgens (ook traditioneel) af te sluiten op het ODO-veld. We zagen al wat gave filmpjes en foto’s op de socials voorbij komen, maar de echte verhalen horen we natuurlijk nog live van de kinderen. Dank aan iedereen die het ODO kamp dit jaar mede mogelijk heeft gemaakt.

Tentenkamp
Voor de kleinste kinderen van de vereniging wordt er op vrijdag 30 juni weer het tentenkamp georganiseerd. Heel vertrouwd op het ODO-veld een nachtje in je eigen tent slapen met je vrienden en vriendinnen. Houd onze berichtgeving daarover in de gaten en meld je (kind) aan zodra het kan.

Wedstrijden
Dit weekend dus geen korfbalwedstrijden voor ODO, maar afgelopen week werd er door een paar teams nog een wedstrijd ingehaald. ODO 5 verloor helaas haar wedstrijd, maar de B2 won met een mooie 6-7 uit van ONDO B3 en de C1 won thuis overtuigend met 10-5 van KCC / CK Kozijnen C1. Zelfs met extra support van diverse vrijwilligers die bij ODO een grote schoonmaak hielden en de
buitenboel onder handen hebben genomen, o.a. het scorebord, de reclameborden en de ramen. Hartelijk dank aan de vrijwilligers die ons mooie complex weer laten stralen.

Deze week begint de maand juni en gaan de laatste weken van het buitenseizoen van start. De meeste teams spelen nog 3 wedstrijden. Op zaterdag 17 juni zal de ontknoping van het seizoen plaatsvinden en vieren wij bij ODO het einde van het seizoen met een maaltijd aan de Baanderheer.

Iedereen een fijn werkweek toegewenst en tot volgend weekend.

Namens het bestuur,
Laura van der Vaart