Van de ledenadministratie

Natuurlijk hoopt ODO dat je ook volgend seizoen blijft korfballen!

Ben jij echter van plan om aan het einde van dit seizoen (bij ODO) te stoppen met korfballen, meldt dit dan z.s.m. schriftelijk bij het secretariaat. Dit gaat het eenvoudigst door een email te sturen aan:  secretaris

Doe dit dan wel voor 1 juni a.s.

Afmelden bij de leider, aanvoerder en/of Technische Commissie is in deze situatie niet voldoende! In geval van bedanken na genoemde datum worden de kosten die ODO op dat moment al gemaakt heeft in rekening gebracht. Dit betreft o.a. de kosten die ODO aan het KNKV moet afdragen.

 

Bij verhuizing en/of wijzigingen in telefoonnummer, e-mailadres e.d., dit ook graag z.s.m. doorgeven aan de secretaris ( secretaris) en de ledenadministratie ( leden).

Zo kunnen wij de ledenlijst actueel houden.

Bij voorbaat dank,

ODO Ledenadministratie

Jasper Moerman