Namens het bestuur: Blauw, groen en wit

Zaterdag was het zover; De dag waar menig korfballer, waaronder mijn 13-jarige dochter, al weken reikhalzend naar uitkeek: de dag van de Korfbal Leaguefinale. Behalve het blauwe hart van de goed gevulde ODO-tribune (leuk dat er zoveel interesse was) kleurde Ahoy vooral groen en wit, want zowel de A-jeugd finale als de Korfbal Leaguefinale werden gespeeld door PKC en DVO.

De eerste wedstrijd tussen DVO A1 en PKC A1 was erg spannend, maar de Papendrechters trokken uiteindelijk met een eindstand van 19-21 aan het langste eind.

In de tweede wedstrijd werd het al sneller duidelijk dat de korfballers van PKC sterker waren dan hun tegenstander DVO. Zij gingen er met een ruime zegen van 33-20 met de landstitel vandoor. Een mooi event waar volgens mij iedere korfballer van droomt om er een keer een hoofdrol in te spelen…

Ook in Maasland staan er de komende weken mooie evenementen op de planning, waarvan het schoolkorfbal toernooi voor ODO een hele belangrijke is. Enthousiasmeer en motiveer dus vooral heel veel (nog niet korfballende) vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en/of buurtkinderen om te laten ervaren hoe leuk het bij ODO is. Wie weet ontdekken we nog meer talent en staat ODO in de toekomst ook eens in Ahoy!

Namens het bestuur,

Daniëlle Nicolaas