KNKV Magazine #3

Bericht van het KNKV:

Het einde van het zaalseizoen is nabij. Een mooi moment voor een nieuw KNKV Magazine! Hoe leven Korfbal Leaguespelers en -speelsters Michelle van Geffen (Fortuna/Delta Logistiek), Barbara Brouwer (DVO/Transus), Jelmer Jonker (PKC/Vertom) en Julian Frieswijk (LDODK/Rinsma Modeplein) toe naar de play-offs voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale op zaterdag 15 april? Hoe geeft het KNKV uitvoering aan het project ‘Het versterken van het korfbalimago’, dat voort is gekomen uit het Strategisch Plan? En hoe ervaren KNKV-docenten van de KT2-, KT3- en KT4-opleidingen het docentschap en op welke manier geef het ze voldoening?

Verder lees je in dit magazine hoe G-korfballers en Goldensporters voor plezier en trots zorgen bij korfbalverenigingen Emmeloord, Synergo en Victum. Ook het belang van enkelbraces voor korfballers komt aan bod, net als de waarde van data voor jouw vereniging en het Sportakkoord II. Tot slot krijgt onze samenwerking met RCN Vakantieparken aandacht. Je vindt het magazine hier.

Het KNKV Magazine verschijnt ongeveer één keer in de twee à drie maanden. Een overzicht van vorige edities vind je op onze website. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd, kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

We wensen je veel leesplezier!

Voor een optimale leesbaarheid van dit responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen in enkele gevallen gewenst zijn.