De spanning stijgt nog steeds bij meerdere teams! Maar ODO C2 heeft de buit al binnen…..

Zaterdag speelde ODO C2 thuis tegen Koag C2 een leuke wedstrijd. Gelijkspel of winst waren voldoende om (bij gelijkspel in ieder geval al gedeeld-) kampioen te worden. Na een wat nerveus begin wist de C2 van coaches Iris Isa en Kim, onder toeziend oog van heel veel ouders , opa’s en oma’s, beide punten binnen te slepen. Veel gejuich en vrolijkheid! In de kantine werden de medailles uitgedeeld en de grote taart verdeeld onder spelers coaches en (groot-)ouders. Hartstikke goed om al 2 wedstrijden  voor het einde van de competitie al kampioen te zijn! Jullie zijn de eersten die op 1 April vooraf aan de wedstrijd van ODO 1 aanwezig mogen zijn voor de kampioenen parade!

ODO C2 is kampioen!

ODO E3 is ook nog steeds in de race voor een kampioenschap. Zaterdag werd nipt gewonnen na lang een grote voorsprong te hebben gehad. Op 1 April is de alles beslissende wedstrijd tegen nummer 3 L:ynx. Bij winst is het kampioenschap binnen, eventueel gedeeld met nr. 2 Dunas.

ODO C1 speelde in het verre Wormer tegen Groen Geel. Door een solide 1e helft werd een comfortabele voorsprong bij rust behaald, die in de 2e helft werd behouden. ODO C1 is nu in ieder geval al verzekerd van promotie naar de 1e klasse volgende zaalseizoen. Met 24 punten uit 12 wedstrijden (!) is uiteraard het kampioenschap het ultieme doel. Komende zaterdag uit bij KIOS kan bij winst de 4 punten marge met Ondo in stand worden gehouden, en het kampioenschap behaald worden! Zaterdag 1 April volgt dan nog thuis het toetje tegen naaste belager Ondo.

ODO B1 speelde niet maar zag concurrent Phoenix wel winnen. Komende zaterdag spelen de teams tegen elkaar en heeft ODO vooraf voldoende aan een gelijkspel om zich alvast kampioen te noemen. Maar uiteraard gaat het team voor de overwinning!

ODO 3 dendert voort met een klinkende 22-13 overwinning tegen Korbis. door puntverlies midweeks heeft nr. 2 DES inmiddels 4 punten achterstand met nog 2 wedstrijden te gaan. Komende zaterdag de kraker thuis ODO – DES! Ook hier geeft 1 punt al een kampioenschap. Maar DES zal het zeker niet cadeau geven.

ODO 2 verloor net an van IJsselvogels en is veilig.

ODO 1 speelde aan de Daik de ooit gevreesde derby tegen de Vogels. Tegenwoordig wordt er aan de Daik scherper met de pen geschreven dan dat er potten gebroken kunnen worden. Het optisch verhogen van de eigen score op het scorebord mocht ook niet baten. Een klinkende 14-22 overwinning was het resultaat. Met deze uitslag blijft ODO nr. 2 Twist op de voet volgen. Komende zaterdag is de kraker Twist-ODO in Vlaardingen. Bij winst kan ODO de 2e plek in beslag nemen en de gewenste promotie binnen halen bij winst op 1 April tegen Dunas thuis.