Potgrondactie 2023: een groot succes!

Potgrondactie
Afgelopen vrijdag en zaterdag werden al weer voor de 24e (!) keer vele zakken potgrond, tuinaarde, schors, moestuin-, terrasplanten- en heidegrond en wat al niet meer in Maasland, Maassluis en zelfs ver daarbuiten bij de mensen thuis bezorgd. Het weer werkte daarbij goed mee; prima temperatuur, meest zonnig en nagenoeg droog (op een enkel buitje na). Deze inmiddels zeer succesvolle BVB potgrondactie is erg belangrijk voor de clubkas van ODO. We zijn dan ook erg blij met de jarenlange ervaring in deze actie van de potgrondcommissie, bestaande uit Marlize, Pien, Thom en Martijn. Maandenlang zijn zij bezig met de voorbereiding. Uiteraard zou deze actie ook geen succes zijn als er geen folders waren rondgebracht, als er geen sjouwers waren om alle zakken te bezorgen, geen coördinatoren om alles in goede banen te leiden, geen bijrijdsters in de vrachtwagens en geen catering dames om de inwendige mens te verzorgen. Dus ook voor al deze hulp van leden, ouders en andere betrokkenen: super bedankt!