ODO verlengt contracten technische staf

De selectie van ODO wordt ook volgend seizoen 2023-2024 gecoacht door Patrick Bezemer, Kevin Barnhard én Thom Brandse. 

De huidige samenwerking bevalt wederzijds uitstekend, en ODO is dan ook erg blij te melden dat Patrick, Kevin, Thom en Remco ook het seizoen 2023-2024 bij ODO de technische staf voor de selectie ODO 1-2 vormen. Samen met Remco Verbarendse als medische staf staat er een vertrouwde, stabiele basis om ook volgend seizoen op door te bouwen.

Rob van der Hak voorzitter Technische Commissie: “We zijn blij dat de technische en medische staf voor volgend seizoen is geborgd. De ODO-selectie, vorig seizoen aangevuld door de terugkeer van enkele oud-spelers en overkomende junioren, maakt een mooie sportieve ontwikkeling door. We kijken uit naar verdere groei en mooie resultaten.”