Van het bestuur

Carnavalsweekend en dat betekent dat ik te vinden ben in Kruikestad, oftewel mijn geboortestad Tilburg. Met mij zullen flink wat ODO’ers afgelopen weekend zijn afgereisd naar het zuiden en hebben zij zich allemaal te goed gedaan aan een hoop gezelligheid en gehos in de meest uiteenlopende outfits. Gisteren stonden wij zelf tussen een uitbundige mensenmassa tijdens de optocht in het oranje/groene Kruikestad. Het was weer geweldig. Tot volgend jaar. Alaaf.

Maar nu over naar het blauw witte ODO
In de uitslagenlijst van afgelopen weekend staan flink wat overwinningen; van de 12 gespeelde wedstrijden dit weekend, is de winst 7 x naar ODO gegaan.  Soms zelfs met mega uitslagen, zoals F1 18-2, E3 17-4,  C1 24-5, B1 16-5. Maar ODO 3 wint ook heel mooi met 21-15 van Fortuna en ons vlaggenschip heeft gewonnen in Zwijndrecht met 24-17 van Conventus. Mooie resultaten voor ODO. Alle winnaars gefeliciteerd.

Korfballeaguefinale 15 april 2023
Afgelopen week zijn er volop kaarten gekocht door ODO leden voor de Korfballeague finale op 15 april 2023 in Ahoy Rotterdam. Dit is op eigen gelegenheid, maar mochten er nog geïnteresseerden zijn, er zijn nog kaarten verkrijgbaar via

https://shop.ticketing.cm.com/kenonz-korfbal-leaguefinale-2023/event/6e80b4fa-c29f-4c62-a9cb-7a0cec14cde0

De meeste ODO-leden zitten in Vak G.

Potgrondactie
De potgrondactie is alweer volop bezig en er zijn alweer veel bestellingen binnen, maar we hopen natuurlijk dat we in de buurt van het resultaat van de afgelopen 2 jaar kunnen komen dus mocht je nog niet besteld hebben, doe dit dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 6 maart 2023.

Sterke vaders, buurmannen, opa’s gezocht
Wie wil op vrijdag 17 maart 2023 en/of op zaterdag 18 maart 2023 helpen bij het verspreiden van de potgrondbestellingen? Voor vrijdag zoeken wij voor de gehele dag mensen (dagdeel kan uiteraard ook) en voor de zaterdag gaat het om de ochtend. Geef je op via potgrond.

Kamp
Nog even voor ieders agenda. ODO gaat dit jaar weer op kamp en wel van vrijdagavond 26 mei t/m 29 mei (Pinksterweekend). Het kamp is voor ODO leden van D t/m B.

Fijne (werk)week allemaal! Komend weekend geen wedstrijden in verband met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 4 maart 2023 zijn er wel nog een paar ingepland dus hou het programma goed in de gaten.

Namens het bestuur
Laura van der Vaart