Van het bestuur

De eerste maand van dit jaar is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel. Ook zijn we inmiddels over de helft van de zaalcompetitie, ook dat gaat snel. Of word ik oud ;o) Gisteren heb ik met een schuin ons vlaggenschip (ODO 1) weer eens mogen aanschouwen. Waar vorige wedstrijd nog nipt met 1 punt verschil werd verloren, resulteerde de wedstrijd nu in een dikke overwinning voor ODO; maar liefst 21-13. Lekker hoor!

Het blijft inmiddels wat langer licht en het voorjaar is al weer een beetje in zicht. Een mooi bruggetje naar mijn eerste punt.

Potgrond
De potgrondcommissie is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse potgrondactie. Dit jaar worden de zakken potgrond, tuinaarde en allerlei speciaal-producten op 17 en 18 maart bij je thuis bezorgd. Hou de brievenbus in de gaten voor de folder met het assortiment en de bestelmogelijkheden (via de site of via de folder). Een groot aantal dames en meiden van ODO is of wordt binnenkort gevraagd om de folders te bezorgen. De aflevering van de bestellingen zal door heren en jongens van ODO gebeuren (lekker geëmancipeerd ;o).

Kamp
Ook gaan we langzaamaan weer over het pinksterkamp nadenken. Vorig jaar gingen we nog met 130 ODO-ers (van jong tot minder jong) op ‘vakantie’, dit jaar zal de groep weer ‘ouderwets’ bestaan uit alleen jeugdleden. Wie, wat, waar, dat horen jullie zo snel mogelijk. Wanneer is wel al bekend: 26-29 mei, dus save the date! En heb je interesse om kampcrew te zijn? Meld het even bij iemand van het bestuur.

KNKV Magazine
Ongeveer 1 x per twee maanden komt het KNKV magazine uit. Daarin staan vaak leuke, interessante artikelen om te lezen. In ieder nummer wordt er wel een korfbalvereniging uitgelicht. Ook andere korfbalgerelateerde onderwerpen komen in het magazine aan bod. Via deze link kom je bij het nieuwsbericht over het laatste KNKV magazine en hoe je je kunt abonneren. Ga er gerust even voor zitten en lees het eens door.

Hoe wordt dit nieuwsbericht gelezen?
We zijn eigenlijk wel benieuwd of het voorwoord namens het bestuur gelezen wordt en door wie. Vandaar deze link met 2 vragen. A.u.b. even invullen voor iedereen die dit leest (kost vijf seconden).

Groet namens het bestuur,
Barbara Hanemaaijer