Die Haghe E6 – ODO E3 (7-14)

Hallo allemaal!!

Na de eerste nederlaag van het zaalseizoen van vorige week, moest vandaag de E3 de uitwedstrijd tegen Die Haghe spelen. De eerste wedstrijd thuis, was behoorlijk spannend en ging gelijk op maar uiteindelijk met 2 punten verschil gewonnen. Dus een ploeg waar we gelijk heel scherp moesten tegen beginnen. De enige afspraak die ten opzichte van vorige week wat mis ging, was de ballen goed in de handen gooien.

De eerste 10 min was het 4-4, beide ploegen vlogen uit de startblokken en wilde heel graag winnen, dat was duidelijk!! De 2e 10 min kregen we meer grip op de wedstrijd door meer balbezit en heel veel kansen, uiteindelijk de ruststand met 6-7. De 3e 10 min was achteraf gezien alles bepalend, hierin liet de E3 zien dat door goed samenspel van de tegenstander kon loskomen en gingen de ballen er wel in. 7-12. Met nog 10 min te gaan hebben we er nog 2 punten weten te scoren en de tegenstander niet meer. Eindstand 7-14!!

Iedereen heeft weer super zijn best gedaan en ook allemaal gescoord. Mooi om te zien al die lachende gezichten. Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Valto.

Gr

Naomi en Remco