Het ODO oliebollen toernooi, WAT EEN FEEST!

 

Afgelopen donderdag vond dan eindelijk weer het oliebollentoernooi plaats in de Hofstede!

Wat een geweldig feestje werd dit voor jong en oud, met maar liefst meer dan 120 spelers (18 teams), met heel veel korfbal ervaring of juist helemaal niet, jong en oud , lid of oud-lid, ouder van, andere verenigingen….het was een mooie mix en in de drukke sporthal werden de wedstrijden ook door extra publiek met veel enthousiasme bekeken. De teams met ouders van onze jeugd zetten hun beste beentje voor, en het gegil was tot in de kantine duidelijk hoorbaar als er werd gescoord!

 

Vanaf 18 uur konden maar liefst 135 eters genieten van een heerlijke maaltijd in de gezellige Hofstede kantine, bereid door het Maaslandse

Puur en Heerlijk

Zij wisten binnen no time de heerlijke hapjes op te scheppen en iedereen (nou ja bijna iedereen) vond een plekje om te zitten of te staan. De maaltijd was heerlijk en binnen 3 kwartier was alles naar binnen gewerkt en kon het toernooi daarna helemaal losbranden, met extra teams die pas na 19 uur instroomden. Mooie, leuke en spannende wedstrijden werden gespeeld waar ook onze jongere teams (B1 en B2) zich van hun beste kant lieten zien. Gelukkig ook zonder vervelende blessures. Uiteraard mochten de traditionele, overheerlijke oliebollen en appel beignets niet ontbreken en die waren alle 240 stuks (!) aan het eind van de avond schoon op!

Na afloop van het toernooi was het nog lang gezellig in de Hofstede…met recht een heerlijk feestje!

 

Als ODO mogen we trots en blij zijn met opnieuw zo’n goed bezocht evenement!

En uiteraard gaan we ervoor om het volgend jaar minstens net zo leuk te maken….dank aan alle deelnemers (succes met de spierpijn (..), toeschouwers, Puur & Heerlijk en Sporthal de Hofstede. Jullie hebben het mogelijk gemaakt!

 

Erna, Pien, Margreet, Frits en Rob