Uitslag ODO kerstactie

De lekkerste manier om de clubkas te spekken… Dat is het zeker, deze kerstactie!

Met elkaar hebben we bijna 600 kerststollen, staven, zakjes chocolade en kransen verkocht. Dat is meer dan vorig jaar, dus daar zijn we heel blij mee! Met dank aan bakker Voordijk die al dit lekkers voor ons heeft gemaakt.

Dinsdagavond hebben we alle bestellingen bij de kinderen thuis gebracht (bezorgers bedankt!), dus nu kunnen jullie alles zelf gaan bezorgen. Leuk als je een kerstmuts opzet, net als onze chauffeurs gisterenavond. Veel plezier bij het rondbrengen van het lekkers.

Jullie zijn natuurlijk erg benieuwd welke kinderen de meeste lekkernijen hebben verkocht. We zijn sowieso hartstikke blij met elke bestelling, dus trots op ieder kind dat iets heeft verkocht.

Liz en Luna Arkesteijn hebben met 27 verkochte producten de eerste plek behaald. Wat hebben jullie veel verkocht, super fijn! Je hebt een VIP behandeling gewonnen bij een thuiswedstrijd van ODO 1 op 4 februari (dan zijn de F-jes team van de week). Liz mag dan onder andere de bal uitnemen aan het begin van de wedstrijd!
Rose Vermeulen heeft met 21 producten de 2e prijs gewonnen. Jij bent nog niet zo lang lid bij ODO, wat leuk dat je ook zo je best hebt gedaan. Jij krijgt met je team een keer trainen van iemand uit ODO 1 of 2 (je mag zelf kiezen wie).
De (gedeelde) derde plek is voor Nikki Versluis en Noah Plieger. Jullie hadden allebei 15 lekkernijen verkocht, heel mooi. Jullie krijgen wat lekkers thuis bezorgd.
Net buiten de prijzen gevallen, maar met eervolle vermeldingen zijn Evi Lispet, Ruben & Lize Boer, Vera & Arne Boelens, Fleur v/d Gaag, Fem Kortenhorst, Youp Crans, Fleur & Iris Bijloo, Maud & Niels Goedendorp, Luuk & Sem den Boer, Dana v/d End en Lynn & Anne Hanemaaijer (allemaal 10 of meer producten verkocht) en natuurlijk alle andere kinderen die zo goed hun best hebben gedaan (namen noemen is altijd gevaarlijk).
Allemaal van harte gefeliciteerd en bedankt! Volgend jaar weer?!


Twee van onze bezorg-ouders!