ODO E4 – Achilles (Hg) E4 (3-1)

En de 2e overwinning van hert seizoen is binnen! Net als vorige week speelden jullie een prima wedstrijd, met veel concentratie en goed samenspel. Achilles heeft een team wat qua sterkte gelijkwaardig is aan ons team en daardoor werd het voor iedereen een leuke wedstrijd (nou ja voor ODO ietsie pietsie leuker) Wat hebben jullie goed je best gedaan met aanvallen en verdedigen, en we hebben zelf een paar keer geoefend met het aangeven en nemen van een doorloopbal! wat is het ook leuk als coach als je de dingen die je op de training oefent, terug ziet komen in de wedstrijd! En 3x scoren is echt heel knap…trots op jullie!! En om de dag nog mooier te maken mochten jullie ook samen met ODO E3 team van de week zijn bij de wedstrijd van ODO 1. Wat hebben jullie heerlijk veel lawaai gemaakt en ODO aangemoedigd, hartstikke goed. het zal ongetwijfeld geholpen hebben om de wedstrijd te winnen.

deze week weer hard oefenen op de training om nog beter te worden!

groetjes,

trotse coach rob