Kerstactie update: wie wil er nog bestellen??

Beste kinderen, ouders en andere ODO leden,

De kerstactie loopt inmiddels ruim een week en we hebben best wel wat bestellingen ontvangen. We zitten nog niet op de aantallen van vorige jaren, maar…..we hebben nog even. Bestellingen kunnen sowieso t/m 17 december geplaatst worden. Dus doen jullie nog even je best voor ODO? Als ieder kind en ouder lid een paar bestellingen regelt, komen we al een heel eind. Vraag even aan opa, oma, ooms, tantes en buren of ze iets lekkers willen bestellen.

Qua verkopers zien we veel kinderen die al heel wat stollen, kransen, staven en chocolade hebben verkocht. Het is best een nek aan nekrace, maar de volgende kinderen staan nu bovenaan (in willekeurige volgorde): Rose Vermeulen, Youp Crans, Nikki Versluis en Emma-Sophie van Aalten. Vlak daaronder volgen nog vele kinderen die ook al heel wat bestellingen op hun naam hebben staan. En via Tjerk is er een mooie bestelling van een bedrijf binnen gekomen.

Uiteraard zijn we blij met alle bestellingen, dus ook als je naam hier niet bij staat, hopen we dat jullie de komende tijd nog wat kunnen verkopen. We doen het tenslotte voor ODO en alle beetje helpen…
Via deze link kom je rechtstreeks in de webshop.

Op dinsdagavond 20 december worden de lekkernijen bij je thuis afgeleverd, zodat jullie ze zelf de dagen erna bij de mensen thuis kunnen bezorgen. Je krijgt daarvoor een lijst met namen en adressen mee.
Bij vragen kun je mailen naar kerstactie