ODO Kerstactie: Smullen bij de kerstboom!

Na het succes van de afgelopen jaren, gaan we ook dit jaar weer kerstlekkernijen verkopen via ODO. Mocht je vorig jaar niets hebben gesmikkeld, de kransen en stollen zijn bereid door bakkerij Voordijk, een echte banketbakkerij en dat proef je! Dit jaar hebben we trouwens ook een kerststaaf en heerlijke kerstchocolade nieuw in het assortiment!

Alle kinderen van ODO (F t/m B) ontvangen op de training of bij de wedstrijd een stapeltje flyers met een informatiebrief.
Met de verkoop hopen we wat extra geld voor ODO te verdienen. De verkoop loopt via de ODO webshop, dus dat is extra makkelijk.
Voor de beste 3 verkopers hebben we een leuk prijsje!

Oproep aan alle ODO leden: deel deze link naar de webshop met je familie, vrienden en naaste buren. Iedereen mag bestellen (de bezorging wordt geregeld)!

Bestellingen kunnen tot ongeveer 17 december geplaatst worden en worden op dinsdagavond 20 december bij de kinderen thuis bezorgd. Daarna kunnen de kinderen zelf de bestellingen bij hun buren, familie, vrienden en kennissen bezorgen.

Ken je een bedrijf dat interesse heeft om een krans of stol als kerstgeschenk uit te delen aan het personeel, neem dan even contact op via kerstactie

We hopen op de medewerking van alle leden (en hun ouders ;o)