Rondje langs de velden….

Waar het overigens gisteren een stuk stiller was dan op voorgaande zaterdagen: de breedtesport competities najaar zitten er al weer op (een enkele inhaalwedstrijd daargelaten) en de senioren wedstrijdsport spelen nog wel t/m 29 Oktober. En als de eerste 4 seniorenteams uitspelen dan is het heel stil aan de Baanderheer. De ODO selectie deed wel goede zaken in Amsterdam tegen Sporting West, door de 4 punten naar binnen te harken. Beide teams verkeren nu in de middenmoot met uitzicht op meer. Het getankte zelfvertrouwen zal daarbij helpen. Na de wedstrijd werden er trouwens nog meer punten (dit keer pizza-) naar binnen geharkt, in een heerlijk pizzeria alwaar de bijna voltallige selectie aan deelnam. ODO 3 wist in Delft niet te winnen van koploper DES, er werd blijkbaar straf verdedigd gezien de eindstand 10-8. ODO 4 wist in een leuke, geconcentreerde wedstrijd Erasmus 3 aan de zegekar te binden en dit leuke team heeft nu al 6 punten bij elkaar gesprokkeld in deze poule. ODO D2 verloor thuis ruim van NIO en ODO E1 won ook hun laatste wedstrijd waardoor ze ongeslagen kampioen zijn. tot nu toe staat de kampioenteller op 5 teams bij ODO: ODO B1, C1, E1, E3 en F1. Komende woensdag kan daar het sterrenteam ODO 5 nog bijkomen bij winst op Nikantes. Komt dat zien en aanmoedigen vanaf 20 uur aan de Baanderheer!

Er is een groot gat tussen het einde van de breedtesport najaar competitie en aanvang zaalcompetitie (26 November). Komende week is er ook herfstvakantie, met voor de meeste jeugdteams nog 1x buiten trainen, en daarna per 1 November de zaal in! Op de zaterdagen 5, 12, en 19 November organiseren we onderlinge- en oefenwedstrijden voor alle teams, en ODO 1 doet mee aan de jaarlijkse Haagsche Korfbaldagen.  Op 12/19 November zullen er i.v.m. de intocht van Sinterklaas (ja!) geen wedstrijden ingepland worden voor de E en F jeugd. In de komende week zal de informatie over deze wedstrijden verschijnen op de ODO site.

 

Namens de Tc,

Rob van der Hak