Erasmus 3 – ODO 4 9-13

Een vrolijk en (bijna) wakker ODO 4 verzamelde zich al vroeg in Rotterdam voor de wedstrijd tegen studenten vereniging Erasmus, het 3e team. Zonder Brigit (lekker weekendje weg) en Jeffrey (ziek) en met Karlijn als reserve dame lekker ingeschoten, en bij het praatje afspraken gemaakt over hoe we zouden spelen. En er was een vakkenwissel waarvan we nog niet wisten hoe dat zou uitpakken. Direct na het begin kwamen we met 1-0 achter maar daarna nam ODO 4 gedecideerd de leiding, goed fel en geconcentreerd spelend. Met onder meer Anouk on fire met rake doorloopballen (met 2 handen he) werd voorsprong gestaag uitgebouwd en bij rust een veilig lijkende 3-7 voorsprong. nog even de puntjes op de i qua voor verdedigen en zo, scoorden we direct na rust zelf maar kregen ook een tegentreffer. Joris kwam er in voor de licht geblesseerde Toine. Op 4-10 leek de wedstrijd gespeeld maar na een gemiste (ODO) strafworp – wat een wind stond er – scoorde Erasmus een paar keer en bleef ODO in eerste instantie wel mee scoren. Karlijn viel goed in voor Moniek. Iets later kwam Erasmus dichterbij tot zelfs 8-11 maar uiteindelijk scoorden wij toch op tijd weer mee en een verdiende 9-13 overwinning was ons deel. met maar liefst 5 verschillende spelers die scoorden!

ODO 4 ik heb weer van jullie genoten! Succes a.s. zaterdag tegen koploper Vitesse!