1 tot en met 9 Oktober: Week van de scheidsrechter!

Zaterdag en volgende week zaterdag worden de scheidsrechters door alle sportbonden extra in het zonnetje gezet als extra dank voor hun inzet.

Van de hoogste seniorenklasse tot en met de jongste F pupillen, scheidsrechters zijn onmisbaar voor onze sport! Bij ODO geven wij de jeugd mee om na de wedstrijd met een hand of boks de scheidsrechter te bedanken voor het begeleiden van de wedstrijd. En, tijdens de wedstrijd geen commentaar (dit geldt zowel voor spelers, coaches én ouders) te leveren op de fluitist!

De komende twee zaterdagen overhandigt ODO bij thuis- en uitwedstrijden de scheidsrechter een kleine attentie. Als bedankje en als aanmoediging.

De attenties kun je voor vertrek of aanvang van de wedstrijd ophalen in de kantine. Aan alle coaches het verzoek om daar een leuk fotomomentje van te maken, met je team, de scheids (en de tegenstander!) En stuur deze op naar communicatie of via een DM op onze social kanalen.