Yeah, schrijf je in voor de maaltijd!

Yeah, we go the American way!

Zaterdag 24 september wil de kookgroep van ODO graag weer voor jullie koken. Afgelopen keer waren er zeer weinig inschrijvingen voor de maaltijd. Graag willen wij dit toch voor jullie blijven doen. Vooral omdat we het zo gezellig vinden. Dus zaterdag de herkansing en hopelijk gaan we met z’n allen weer lekker eten.

Ongeacht de inschrijvingen, het gaat door dit keer!

Deze keer gaan we als voorgerecht voor heerlijke Amerikaanse balletjes (zowel vlees- en vegetarische balletjes).
Daarna gaan we genieten van een overheerlijk broodje hamburger, dat je zelf samenstelt.
Het toetje wordt een koude verrassing.

Schrijven jullie je in?
Vrijdag om 13:00 uur eindigt de inschrijving. Aangezien we alles zelf maken, is het belangrijk dat er echt op tijd ingeschreven wordt (i.v.m. boodschappen en voorbereidingen die vrijdag al beginnen voor ons). Indien je vegetarisch wilt eten of andere wensen hebt, geeft het aan bij de inschrijving.

Ga snel naar de webshop om je in te schrijven.

Voor vragen of opmerkingen mail naar maaltijd of neem contact op met Sanneke (06-40911266).