Van het bestuur

Het 2e competitie weekend werd vooral gekenmerkt door veel wind, regen en veel lagere temperaturen, en dat is – na zo’n lange periode van lekker weer even wennen. Van hoog tot laag zie je direct dat het ook lastiger is om buiten te sporten, en bij korfbal in het bijzonder lastiger om goed te gooien/vangen en te scoren. Het weer zorgde dan ook (niet alleen het weer hoor) voor wisselende resultaten. Hopelijk geeft de 3e competitie ronde a.s. zaterdag wat beter weer!

Dat zou dan ook goed uitkomen, na de thuiswedstrijden van de selectie presenteert de maaltijd commissie weer een maaltijd, deze keer geschoeid op Amerikaanse leest: als voorgerecht (Amerikaanse) balletjes en daarna een onvervalste Hamburger die je zelf kunt samenstellen! En een koud toetje erna! Uiteraard ook in Vega uitvoering verkrijgbaar…We werken weer met inschrijvingen (dat is wel makkelijk met inkoop en zo), maar hoe dan ook, de maaltijd gaat door! We zien jullie graag bij ODO!! Zie elders op de ODO site voor het nieuwsbericht en inschrijflink!

Binnenkort is er een netwerk avond met bestuurders van de verschillende sportverenigingen uit Midden Delfland, waarbij teruggekeken wordt naar de onrustige Corona periode die achter ons ligt maar ook vooral vooruit gekeken wordt, welke uitdagingen er zijn, waar we elkaar kunnen ondersteunen. Ook in het kader van het door de verschillende verenigingen ondertekend Sportakkoord (deze heeft als pijlers naast het bouwen aan een netwerk t.b.v. samenwerking, het versterken van sportverenigingen, het bieden van een informatieplatform voor sport & bewegen, dat alle kinderen van 0-12 jaar kennis kunnen maken met de diversiteit aan sporten in Midden-Delfland en er is aandacht voor de motorische ontwikkeling van kinderen; een breed sport- en beweegaanbod voor 50+-ers)

Dan, de Rabo Club Support actie. Nog 1 week duurt deze actie, de laatste dag is 27 September! Dus heb je nog niet gestemd op je favoriete club(s)? Doe dat dan nog snel als je een Rabo Bank rekeninghouder bent!

 

Namens het bestuur,

Rob van der Hak