Wedstrijdopstelling E/F teams zaterdag 3 september

Eerst even voorstellen..

Mijn naam is Annabelle van Aalten en ik mag vanaf deze week de taak van wedstrijdsecretaris pupillen overnemen van Karen Bijloo! Ik heb twee meiden bij ODO spelen, Emma-Sophie (E1) en Julie (Kangoeroes), en wij wonen sinds zes jaar in Maasland. Vanaf nu zal ik voor jullie het aanspreekpunt zijn wat betreft wedstrijdopstellingen en het afmelden voor een wedstrijd. Ik ben bereikbaar via pupillen en via 06-47898740.

Aanstaande zaterdag is er voor alle E en F teams een toernooi bij Albatros. Om 9.00 uur start het toernooi en de E en F teams zullen rond 11.00 uur klaar zijn!

Helaas is de teamindeling (nog) krap en speelt de E5 niet. De dames uit de E5 zijn voor aankomend weekend toegevoegd aan de E3 en E4. Deze teams spelen dus a.s. zaterdag met 6 spelers! Er wordt gekeken naar een oplossing, deze info volgt z.s.m.

Met vriendelijke groet,
Annabelle van Aalten
pupillen
06-47898740