Start nieuw seizoen E & F teams / Wedstrijdopstellingen zat 27 augustus

De zomervakantie is bijna voorbij en een nieuw seizoen staat weer voor de deur!
Op zaterdag 10 september zal de competitie weer starten, maar voor de meeste E en F teams zijn er ook oefenwedstrijden ingepland voor zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september. Onderaan dit bericht staan de wedstrijdopstellingen voor zaterdag 27 augustus.

De trainingen starten a.s. donderdag weer.

Zoals jullie wellicht hebben gezien, zijn de teams niet heel groot. De meeste teams hebben 5 en sommige zelfs maar 4 spelers (mede door zeer late afmeldingen). Dit betekent dat bij verhindering, het team al snel niet kan spelen en dat we bijvoorbeeld wedstrijden moeten verplaatsen naar doordeweekse avonden. Wat vaak niet heel praktisch is.
Daarom het verzoek om alleen af te melden wanneer het echt niet anders kan en graag tijdig, zodat we nog kunnen proberen invallers te regelen.

We kijken uit naar een mooie en gezellige competitie, met veel leuke wedstrijden voor de kids.

Hartelijke groet, Karen Bijloo
06-13838283
pupillen