‘t Capproen E1 – ODO E5

De E5 speelde de laatste wedstrijd van dit seizoen in Hellevoetsluis. Gelukkig mochten ze al vroeg spelen, want het werd tropisch warm. ‘t Capproen had op het veld al een emmer koud water en wat bekertjes klaar staan, voor de verkoeling. Stoelen voor de supporters stonden al klaar; een fijn welkom.
De wedstrijd begon, en al snel had ODO de bal in bezit. Er werd goed overgegooid, de teamleden wisten elkaar te vinden en al snel scoorde Daan voor ODO. In de wissel-pauze even opfrissen en met wat tips van coach Rianne begon ODO wederom met de bal in bezit. Scoren lukte niet, maar wat werd er goed verdedigt, en zodra het kon op de korf geschoten.
Na de pauze was het al boven de 25 graden, maar ODO hield het tempo hoog, gooide goed over, en Madelief scoorde.
Na de laatste wisselpauze bleef ODO aan de bal, en maakten Sem K en Milou het 0-4!
Dit wedstrijdverslag leest als een verslag van een lekkere wedstrijd, met de winst voor ODO.
Maar voor de teamleden en coaches van de E5 is dit zoveel meer.
Wat heeft dit team hard gewerkt om de bal in bezit te houden, elkaar te zien in het veld, kansen te zien en benutten.
Na de zomer startte dit team met elkaar; veel verschil in leeftijd, lengte en ervaring. De eerste wedstrijden werden ze de pan in gehakt. Maar ze lieten hun koppie niet hangen, bleven met veel plezier trainen, en leerden zóveel dit jaar.
Die laatste wedstrijden waren zo leuk om naar te kijken. Teams die aan elkaar gewaagd waren, het waren écht spelletjes en ODO E5 maakten er met elkaar een mooi spel van. Sem B, Luuk, Nova, Milou, Madelief, Daan, Sem K en Vera: toppers zijn jullie! Coaches Rianne en Krista, en de trainers van de E: bedankt!