Van het bestuur: het is en blijft feest!

Wat was het rustig op de Baanderheer dit weekend, met maar 5 thuiswedstrijden was er weinig te beleven rond ons clubhuis. Een groot contrast met de voetbal velden van MVV en rest van het dorp. Maasland stond afgelopen week en weekend op z’n kop. Sport en Spel, het mocht weer, en wat is het toch een heerlijk Maaslands feestje! En wat leuk om ODO spelers én ouders in een andere context met elkaar te zien dan langs of op het veld. Sport, maar zeker ook een goed feestje verbindt en daar waren we wel aan toe.

Met het einde van de competitie in zicht, is de kans groot dat we zaterdag weer een aantal feestjes vieren in de vorm van het huldigen van de kampioenen. Ook speelt de selectie thuis. ODO 2 om 14:30 en ODO 1 om 16:00 uur. De Kangoeroes zijn Team van de Week. Leuk als je ook komt kijken!

De maaltijdcommissie serveert dit keer geen maaltijd, maar je kunt in de kantine wel terecht voor een vers kopje paprika/tomatensoep, patatje, wrap pizza en een breed assortiment lekkere broodjes.

Maar het blijft ook de rest van de maand nog feest: het schoolkorfbal toernooi én het beachkorfbal toernooi staan nog op de agenda. De voorbereidingen zijn in volle gang. Schrijf je (kind) snel in. Hoe meer deelnemers en helpende handen, hoe beter!

Een fijne week!

Namens het bestuur,
Daniëlle