ODO-toppers terug van weggeweest

Maasland 15 mei 2022 – ODO-toppers Nikki van der Hak en Lotte Dingjan keren aankomend seizoen terug in de selectie van ODO! Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij andere korfbalverenigingen, keren ze binnenkort terug op het oude nest.

Nikki van der Hak (25) speelde de afgelopen drie jaar met de selectie van Valto in de overgangsklasse. Lotte Dingjan (24) speelde de afgelopen 5 jaar met de selectie van Nieuwerkerk in de hoofdklasse.

Lotte: ‘Na vijf jaar op hoog niveau bij Nieuwerkerk te hebben gespeeld, heb ik besloten een stapje terug te doen. Samen met Nikki keer ik terug naar ODO, de club waar we zijn opgegroeid. In de selectie van ODO spelen nog veel vrienden, maar ook getalenteerde korfbalspelers door die ik vroeger heb gecoacht.’

Gezelligheid en groei

Beide dames hebben zin om weer te sporten met vrienden en bekenden. Maar ook de ambitie ontbreekt niet. De ervaringen bij een andere club waren leerzaam en de dames kijken ernaar uit deze waardevolle kennis met ODO te delen.

‘ODO speelt momenteel 2e klasse. Het zou leuk het zijn als we aankomend jaar boven in kunnen meedraaien. Met Patrick Bezemer als coach, die ik ook al eerder als coach heb gehad in ODO 1, denk ik dat we ver komen.’ Aldus Nikki van der Hak.