ODO E1 – Achilles (Hg) E1 4-12

In de zaal hadden we al tegen Achilles gespeeld, een zeer goed spelend team! Zoals zo vaak deden jullie ook vandaag weer niet onder voor de tegenstander. Het veldspel is prima, en over de hele wedstrijd werden er voldoende kansen gecreëerd  (in de 2e helft beter dan in de 1e helft) maar we hebben teveel kansen nodig om daar uit te scoren. Achilles is scherper in het afmaken van de kansen (minder doelpogingen nodig) en daardoor liepen ze zeker in de 1e helft ruim uit. Er waren zeker fases waar jullie het meer dan prima deden, en je ziet dan ook direct dat jullie opleven en er in geloven! Maar die omschakeling elke keer weer kost heel veel kracht. En alhoewel Achilles zeker ook op de doorloopbal speelt wordt er heel veel uitbraak spel gespeeld en als ze dan direct scoren dan is dat….jammer.

niet getreurd,

 

volgende week tegen KVS, ik schat zo maar in dat we daar meer kans maken op een overwinning!

 

Rob