Belangrijke informatie over zaterdag 11 juni / Korfbal competitie en Sport & Spel

Onlangs is het programma voor de veldcompetitie weer bekend gemaakt door het KNKV.

Het is de laatste jaren (voor Corona) al vaker gebeurd dat de programmering van de landelijke competities samen valt met bijvoorbeeld Sport & Spel in Maasland. We hebben als ODO geen invloed bij het KNKV om daar qua programmering iets mee te doen, ook is er geen uitstel mogelijk voor de gehele vereniging. Nu alles gelukkig weer mag en kan, blijkt dat de Sport & Spel zaterdag samenvalt met een competitiezaterdag bij het KNKV (11 juni 2022). We voorzien uiteraard problemen in de beschikbaarheid voor die zaterdag.

We willen proberen om toch zoveel mogelijk wedstrijden op zaterdag 11 juni te spelen. En van voldoende scheidsrechters en coaches te voorzien

De coaches van alle teams zullen komende week inventariseren of het betreffende team compleet kan spelen op zaterdag 11 juni (eventueel op een aangepaste tijd). Wanneer het echt niet mogelijk blijkt om op zaterdag 11 juni een compleet team te laten spelen, dan zal moeten worden uitgeweken naar een doordeweekse avond. We zijn bij het verplaatsen van wedstrijden altijd afhankelijk van de medewerking van de tegenstander. Wanneer de tegenpartij niet wil/kan meewerken zal de wedstrijd op de oorspronkelijke dag en tijd gespeeld moeten worden!

Naar aanleiding van de reacties van de coaches zal het wedstrijdsecretariaat in overleg treden met de tegenstander en hopelijk tot een voor alle partijen goede oplossing komen.

 We hopen op jullie begrip en medewerking!

Namens de Technische commissie,
de wedstrijd secretaresses:

Karen Bijloo: E en F teams
Sabrine Verbarendse: B, C en D teams
Helen Vermeer: Junioren en Senioren