Word jij een van onze redacteuren?

Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om periodiek de digitale nieuwsbrief van ODO te maken en zo nu en dan een leuk stukje te schrijven? Word dan een van onze redacteuren.

Het maken van de nieuwsbrief is een piece of cake. Het is namelijk grotendeels geautomatiseerd. Dat betekent dat alle berichten van de site met een druk op de knop worden gegenereerd en kunnen worden ingevoerd in het mailprogramma. Met slechts 10 minuutjes extra liefde zorg jij voor een wekelijks feestje in de mailbox van onze clubleden!

En om niet alleen de need to knows met elkaar te delen, is het onze ambitie om vaker nice to knows met elkaar te delen. Denk hierbij aan: trainers in beeld, wist je datjes, scheidsrechterszaken, wie is het team van de week en sponsoren in het zonnetje.

Lijkt het je wel wat? Mail voor meer informatie of meld je aan!