Meld je aan voor de ODO Nieuwsbrief

Beste (ouders van) leden die nog niet geabonneerd zijn op de ODO Nieuwsbrief,

Er zijn nog een aantal (ouders van) leden die nog niet onze ODO Nieuwsbrief in hun mailbox ontvangen. De ODO Nieuwsbrief bevat nuttige en leuke informatie over onze vereniging, waarmee je automatisch op de hoogte blijft van het reilen en zeilen binnen ODO.
Ook staat je persoonlijke programma, of dat van uw kind in de nieuwsbrief. Momenteel ontvangt iedereen dat persoonlijke programma ook in een apart mail, maar dat gaat op termijn verdwijnen, zodat we niet 2 systemen parallel hoeven bij te houden (minder werk en fouten ;o).
Graag zouden wij u/jou willen vragen je via deze link alsnog te abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief.
Het kan natuurlijk zo zijn dat je op een ander mailadres al wel de nieuwsbrief ontvangt, of dat de andere ouder al de nieuwsbrief krijgt en u er geen interesse in hebt. Of uw kind is inmiddels oud genoeg om zelf de nieuwsbrieven te ontvangen en zijn/haar programma bij te houden. In die gevallen kunt u deze oproep negeren.
Alvast bedankt voor je/uw medewerking!

PS: uitschrijven kan uiteraard te allen tijde onderaan de nieuwsbrief.