Van het bestuur

Yes, er is meer ruimte om met elkaar te sporten!  We kunnen weer in de zaal, de hele avond én onderlinge wedstrijden spelen. Lekker even bewegen, lol hebben met elkaar, ontspannen en genieten ons geliefde spelletje!

De zaal in
Na de persco van vrijdagavond was dat zaterdagochtend even schakelen; de senioren stonden dus nog lekker fris op het veld, maar een aantal teams lieten het zich geen twee keer zeggen en reserveerden snel de sporthal!

Ook de Kangoeroe’s waren al vroeg in de Hofstede en voor hen lag er een verrassing klaar. Een mooi nieuw spel met een parachute en ballen. Dank je wel Rianne Mosterd!

In het zonnetje
Rob heeft vorige week de vrijwilligersprijs Midden-Delfland in ontvangst mogen nemen. Een bedankje en extra compliment voor zijn inzet binnen de vereniging. Want naast jarenlang enthousiasme in het veld maakt Rob zich ook onmisbaar met een lange lijst van vrijwilligersfuncties zoals bestuurslid, voorzitter TC, jeugdtrainer, kampcommissielid, maaltijd organisator en scheidsrechter. Onze waardering is groot en dus reden om Rob met dit initiatief even in het zonnetje te zetten.

Blijven verbinden en verbeteren
Als bestuur gebruiken we deze competitieloze periode voor diverse optimalisaties. Heel fijn als jullie de korte enquête over de informatievoorziening van ODO willen invullen. Jullie feedback helpt ons enorm dus dank alvast! En ook blijven we ons best doen om te zorgen dat iedereen gemotiveerd en betrokken blijft. Best een uitdaging nu we niet iedere week toewerken naar een competitiezaterdag waarin we het leven van onze tegenstanders zuur maken ;-). Heb je daarover ideeën en suggesties? Ze zijn van harte welkom.

Een goede week gewenst!

Het bestuur,
Barbara, Erik, Laura, Marjan, Rob en Daniëlle

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ODO Maasland (@odomaasland)