Van het bestuur

Het ODO-bestuur wenst een ieder een heel gelukkig en sportief 2022! Laten we het beste er van hopen dat we in de loop van 2022 weer een wat normaler leven kunnen leiden. De laatste persconferentie heeft gelukkig wel weer een klein beetje meer hoop gegeven voor de jeugd. Zij mogen tot 20.00 uur nu trainen i.p.v. 17.00 uur. Zoals al vermeld is op onze website, zal een nieuw trainingsschema weer snel worden gepubliceerd.

Verder is de TC hard bezig geweest voor een alternatief sportprogramma voor de senioren wat binnen de regels van de coronamaatregelen valt. TC: Hartelijk bedankt voor jullie inventiviteit en jullie enorme flexibiliteit! Bij elke persconferentie zijn jullie weer aan zet om te schakelen naar een nieuwe indeling, tijdschema of spelvorm die voldoen aan de maatregelen. Hou de website dan ook weer in de gaten voor veranderingen en mededelingen (zie bericht TC).

We hopen ook dat jullie (leden en ouders) allemaal de korte enquête willen invullen over de informatievoorziening van de vereniging naar jullie toe. We proberen ons op dit gebied continu te verbeteren en jullie input is hiervoor zeer belangrijk.

Verder wensen wij jullie dus nog even sterkte met deze periode waar nog niet volledig gekorfbald kan worden, maar waar wij jullie hopelijk wel het nodige kunnen aanbieden.

Het bestuur,

Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Rob en Marjan

Afgelopen zaterdag speelden de aspiranten onderlinge partijtjes tegen elkaar. Ondanks de regen was het lekker om weer te korfballen.