(Hopelijk) nieuwe versoepelingen en weer trainen

Zie nieuw trainingsschema per 11 januari.


Vanuit ODO gaan we ervanuit dat aankomende maandag of dinsdag door de overheid nieuwe versoepelingen worden doorgevoerd met betrekking tot het sporten. Hierbij was begin deze week al het een en ander naar voren gekomen met als belangrijkste punt: tot 18 jaar zou er weer buiten getraind kunnen worden tot 8 uur ‘s avonds. Het plan is dus ook om hier op te anticiperen en vanaf volgende week weer 1x per week ‘s avonds te trainen en om bijvoorbeeld onderlinge oefenwedstrijden of trainingen op de zaterdagen te organiseren. Met zeker nog een oog op de besmettingen worden de doordeweekse trainingen uitgespreid over dinsdag, woensdag en donderdag zodat iedereen genoeg ruimte heeft en dat er niet te veel mensen tegelijk bij ODO aanwezig zijn. Het trainingsschema wordt begin volgende week bekend gemaakt, dus hou goed de website en berichten van jullie trainers in de gaten.

Bij vragen, feedback of andere ideeën, aarzel niet! Hierover kan je mij, Koen Makkinga, een berichtje sturen.

Hopelijk snel weer binnen korfballen?