Van het bestuur | De voor- en nadelen van een zaalcompetitie

Een sport beoefenen die de wintercompetitie speelt in de zaal heeft tijdens zo’n winderig en regenachtig weekend absoluut voordelen.  Toch zorgt het ook dit jaar voor uitdagingen nu we vanaf 28 november na 17u niets meer mogen organiseren. En omdat een competitie spelen zonder te trainen natuurlijk niet wenselijk is, gaan we als bestuur deze week onderzoeken wat er mogelijk is voor 17.00 uur. Een lastige puzzel, want zaalruimte, agenda’s van trainers en schooltijden moeten allemaal precies goed samenvallen, maar we doen ons best om binnen de mogelijkheden zo veel mogelijk te kunnen blijven sporten.

Dit regenachtige weekend konden we in ieder geval nog lekker spelen. Dat pakte wisselend uit. ODO 1 verliest nipt met 16-17 van Twist en ook het tweede moest de punten in de Hofstede aan Twist meegeven. ODO 3 was Phoenix wel te sterk af en ook ODO 5, de A1, B1, B3 en E4 namen de punten mee naar Maasland. De D1 en C2 speelde een spannende pot die eindigde in een gelijke stand. Je vindt alle wedstrijduitslagen hier.

Die wedstrijden bekijken we natuurlijk het liefst ieder weekend langs de lijn, maar een goed alternatief hiervoor is een livestream. We zijn aan het inventariseren of en hoe we dat in de Hofstede kunnen organiseren. Wanneer je hier ervaring mee hebt, tips en/of hulp daarbij zijn altijd welkom.

A December to remember
Nu we bijna december in rollen, is er veel gezelligheid om naar uit te kijken. Meestal gaat dat wel gepaard met een cadeautje hier en daar. En wanneer je die online shopt, vergeet dan niet om via https://www.sponsorkliks.com naar jouw favoriete webshop te gaan. De kunst is om het niet te vergeten, maar verder een kleine moeite en heel veel plezier voor de vereniging!

En waar de speculaaspoppen van MVV zorgen voor een heerlijk avondje,  start ODO deze week met de verkoop van de kerstkransen en -stollen. We hopen op net zoveel enthousiasme als vorig jaar.

Deze week dus vooralsnog geen trainingen, maar zaterdag kunnen gelukkig de meeste wedstrijden doorgaan.

Blijf positief en gezond, en heel graag tot snel!

Danielle Nicolaas-Kammeron