Wedstrijdprogramma E en F teams zaterdag 20 november

Zouden we dan aankomende zaterdag het zaalseizoen voor de E en F teams echt kunnen aftrappen? Voor afgelopen week stond er alleen een wedstrijd gepland voor de E1. Helaas hebben we alleen alle C/D/E wedstrijden voor afgelopen zaterdag moeten afzeggen.

Op het moment van het schrijven van dit stuk, gaan we er vanuit dat we komende zaterdag weer lekker gaan spelen.
We hadden voor alle E en F Teams een een oefenwedstrijd gepland, maar helaas is de oefenwedstrijd van de E5 tegen Valto vandaag afgezegd. Ze kunnen geen compleet team bij elkaar krijgen. De TC gaat nog proberen om een andere tegenstander te zoeken voor de E5, maar op deze korte termijn is dat vaak nog lastig te realiseren. Mocht er een tegenstander gevonden worden, zal het team z.s.m. op de hoogte worden gebracht.

Wat betreft de opstellingen voor de F teams, hier wordt nog aangewerkt. Aan het einde van het veldseizoen hebben we besloten om een F team uit de competitie te halen en met twee F teams verder te gaan. Tijdens het veldseizoen bleek de bezetting voor drie teams helaas te krap en zijn er ook twee spelers gestopt met wedstrijden spelen. We hopen uiterlijk dinsdag de nieuwe teamopstellingen te communiceren. Zodat de F1 en F2 in hun nieuwe teamopstelling aankomende zaterdag de oefenwedstrijden kan gaan spelen. We willen de ouders vragen de zaterdagochtend dus wel vrij te houden.

Misschien nog even goed om te melden voor de ouders waarvan de kinderen nog niet zo lang korfballen. Wanneer we in het zaalseizoen uitwedstrijden hebben, dan verzamelen we voor een uitwedstrijd bij de sporthal de Hofstede (en dus niet bij ODO op de Baanderheer).

En wat komende weken weer anders zal zijn is dat er geen publiek bij de wedstrijden aanwezig mag zijn. Voor meer informatie hierover, zie het bericht van het bestuur “Coronamaatregelen – vanaf zaterdag 13 november 19.00 uur”.

Hartelijke groet,

Karen Bijloo
Wedstrijdsecretaris Pupillen
06-13838283