Maatregelen corona – Uitvoering volgt komende week

Dinsdagavond werden wij verrast door de mededeling dat ook bij binnensporten de QR-code zal moeten worden gecontroleerd. Gisteravond (3 nov) hebben wij bestuursvergadering gehad om e.e.a. te bespreken. Later op deze avond volgde de mededeling dat het kabinet zal besluiten om de buitensporten uit te sluiten van deze regel. De binnensporten worden niet benoemd. Wij gaan er nu even van uit dat daar geen uitzondering voor wordt gemaakt, zoals dat nu wel voor de buitensporten wordt gedaan. De KNKV heeft ons medegedeeld dat zij de komende dagen de maatregelen gaan uitwerken om toe te kunnen passen in de sport. Gelukkig zijn er a.s. zaterdag geen wedstrijden in de sporthal. Wij zullen de komende week dus u/jullie informeren over de verdere uitwerking (edit: die is er nu).