Normaal – van het bestuur

Al een flink aantal weken is de veldcompetitie voor ons korfballers al weer bezig, met publiek, veel zon (en af en toe regen), en vorige week ook de opening van de vernieuwde kantine onder de vlag van KV Vers, met de eerste maaltijden sessie sinds een hele lange tijd. Mooi om te zien hoe iedereen weer wil genieten van het spelletje en de gezelligheid eromheen! Achter de schermen is de opstart lastig(er) geweest dan ‘normaal’, de automatismen waren er een beetje uit en de uitdagingen blijven altijd aanwezig. Inmiddels wennen we er al weer aan…

Bij het training geven, coachen en fluiten van wedstrijden van jeugdteams lopen er zo’n 50 vrijwilligers rond, veelal (oudere) jeugdspelers die zelf ook trainen en spelen. Niet normaal zoveel ! (..) Alles rond de wedstrijden wordt gecoördineerd door de wedstrijd secretarissen, die onderdeel uitmaken van de Technische commissie. Daarnaast is er een activiteiten commissie en ook het reilen en zeilen van de kantine wordt door een commissie aangestuurd. Tijdens de veldcompetitie (september-oktober en  maart-mei) wordt barpersoneel ingezet waarbij momenteel ook weer spelende leden meedraaien en ook gelukkig steeds meer ouders.  ODO is hartstikke trots op dit arsenaal aan trainers, coaches, scheidsrechters, commissie leden en overige vrijwilligers! Het bestuur is onder meer druk doende om bij ouders in persoonlijke gesprekken met vragen lijsten na te gaan wat er leeft en, om een vereniging als ODO draaiende te houden nog meer vrijwilligers te werven. Deze gesprekken leveren goede informatie en feedback op en ook al wat aanmeldingen. Dat is fijn om te zien, we kunnen alle handjes meer dan goed gebruiken!

Op Maandag 25 Oktober a.s. vindt de jaarlijkse ALV (Algemene Leden Vergadering) plaats en dit kan ook weer heel normaal live plaatsvinden. Voor iedereen die de club een warm hart toedraagt en wil meepraten over het beleid en de toekomst van ODO!  Binnenkort worden de stukken voor deze vergadering gepubliceerd.

Social media, ook dat vindt (bijna) iedereen normaal. Via de website en overige social media publiceert ODO regelmatig foto’s van leden bij activiteiten en wedstrijden. Om te laten zien hoe leuk het allemaal is (geweest). Het delen van deze informatie valt onder de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens) waarbij ODO ervoor heeft gekozen om periodiek te vragen aan leden (en hun ouders) om het aan ons te melden als ze liever niet hebben dat zij op social media gezet worden! Om misverstanden te voorkomen zal het bestuur dit onderwerp nogmaals onderzoeken en we komen dit seizoen met een plan van aanpak.

 

Rabo Clubsupport! 

Heb jij een rekening bij de Rabobank? Dan mag je meedoen met Rabo Clubsupport. Een leuke actie van de Rabobank waarbij jouw stem geld waard is. Geld dat ODO goed kan gebruiken om onze mooie vereniging en clubhuis nóg mooier, gezonder en duurzamer te maken. Nu we het buitenterrein en de kantine flink hebben aangepakt, sparen we voor de verdere aankleding van de kantine, het verbeteren van de internetvoorziening en waar nodig vervangen en aanvullen van trainingsmaterialen.

Stemmen
Je kunt tot 25 oktober stemmen op ODO bij Rabo Clubsupport via jouw Rabo bankieren app of www.rabobank.nl/clubsupport.

Hier vind je ook alle informatie over hoe je kunt stemmen via de Rabo bankieren app.

Alvast hartelijk dank!

 

Namens het bestuur,

Rob van der Hak

ODO Rabo Clubsupport