Prachtige nazomerdag voor de B, C en D

Hi B-, C- en D-tjes,

Afgelopen zaterdag was een lekker dag. Mooi weer, zeker in de middag, weinig wind en dus heerlijk weer om lekker te korfballen. En dat gebeurde ook volop. Natuurlijk met overwinningen en nederlagen, maar het belangrijkste was dat ik van vele wedstrijden opgewonden verslagen hoorde. En daar doen we het voor. Lol in combi met lekkere wedstrijdspanning. Speciale vermelding ook weer deze week voor de toppers van de week, de scheidsrechters. Het is lastig mensen te vinden en soms is het niveau van de wedstrijden nog niet helemaal in lijn met de ervaring van de scheidsrechter. Het is niet anders, zonder deze toppers zouden we helemaal geen wedstrijden spelen.

Mij valt, in ieder geval in de B1, op dat er best veel mensen met kleine en grotere klachten rondlopen. Als dat zo is loop er niet zomaar mee door zonder iets te melden aan je coach. En vergeet niet dat we Remco Barendse als verzorger bij de vereniging hebben, die kan vaak even kijken en advies geven.

Volgende week weer volle bak: programma_za_2_oktober

ps. Volg de link voor het programma.

Erik en Jakomijn