Wedstrijdprogramma zaterdag 25 september E en F teams!

Aankomende zaterdag hebben we weer een vol programma, alle teams hebben een wedstrijd. Er moet ook weer ingevallen worden, kijk dus goed of je zoon/dochter nog bij een ander team is ingedeeld.

De afgelopen periode heb ik gemerkt dat nog niet iedereen bekend is met dit bericht inclusief wedstrijdprogramma op de website en hoe je eventueel kunt afmelden voor een wedstrijd. Daarom nog even de aandacht voor het volgende:

We gaan er vanuit dat alle spelers bij iedere wedstrijd van hun eigen team aanwezig zijn. Mocht het toch een keer voorkomen dat een speler is verhinderd vragen we je de afmelding tijdig bij mij persoonlijk te doen. Graag via het mailadres pupillen of telefonisch/app op nummer 06-13838283.  Vaak is het namelijk zo dat ik dan een invaller vanuit een ander team moeten regelen, dus hoe eerder ik een verhindering weet, hoe beter.

En mocht je bijvoorbeeld in het wedstrijdprogramma zien (via de “plunje mail” en/of dit bericht op de website) dat je zoon/dochter als invaller bij een ander team staat ingedeeld en invallen is niet mogelijk, dan verneem ik het ook graag zodat ik voldoende tijd heb om nog naar andere mogelijkheden te kijken.

Let op! Als Wedstrijdsecretaris regel ik alleen de invallers. Mocht je door de verhindering niet kunnen rijden, dan vragen we je dit onderling met de ouders in het team te regelen.

Ik wens alle teams weer heel veel succes en plezier komende zaterdag!

Hartelijke groet,

Karen Bijloo
Wedstrijdsecretaris Pupillen