Olympia (S) F1 – ODO F3 (10-3)

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van de F3 op het programma en voor sommige ook de allereerste wedstrijd ooit.

Het was best wel een beetje spannend. Eerst in de auto naar een andere vereniging om daar een wedstrijd te spelen. Gelukkig waren er veel papa’s en mama’s bij.

De tegenstander stond al op ons te wachten. Nog even snel de reserveshirts aan, een kort tikspel en dan klaar staan om te beginnen.

De tegenstander had al een paar wedstrijden mogen oefenen. Daardoor konden zij al vrij goed de bal overspelen richting de korf. Al snel hadden ze gescoord en mochten wij ook gaan aanvallen. We deden heel goed ons best en we konden de bal al een paar keer goed overspelen. De tegenstander had ook al geoefend op onderscheppen, waardoor ze de bal regelmatig konden afpakken van ons. Toen de tegenstander 3x had gescoord, mocht onze superspeler er in. Wij konden daardoor makkelijker overgooien en zelfs een paar keer proberen te scoren. Het lukte uiteindelijk om de bal er 3x in te schieten. Hartstikke goed voor een eerste wedstrijd! Jullie hebben allemaal heel goed je best gedaan. Deze week gaan we weer lekker trainen en dan gaan we het zaterdag weer proberen tegen Maassluis.