Namens het bestuur

Wat een zaterdag! De nieuwe kantine in gebruik, het nieuwe assortiment valt in de smaak, een dag vol leuke wedstrijden, het team van de week in actie en als kers op de taart; winst voor ODO 1! Een heerlijk begin van de veldcompetitie.
Het was ’s ochtends nog even spannend, een enthousiaste opkomst en regen… Want drukte in de kantine omdat iedereen gaat schuilen, vinden we (nog) niet zo’n goed idee. Gelukkig waren er genoeg paraplu’s van huis meegenomen en klaarde het snel op.
Zo’n nieuw seizoen gaat altijd gepaard met veel nieuwe energie en een overvolle to do lijst. De komende tijd hoeven we ons als bestuur dan ook niet te vervelen, en gaat onze aandacht de komende periode onder andere naar:
  • het uitbreiden van de vrijwilligerspool
  • het vinden van coaches voor onze kleinste spelende leden in de F1 en F3
  • het in het zonnetje zetten van onze fluitende kanjers in de week van de scheidsrechter
  • invullen van een nieuwe sponsorcommissie
  • het uitleggen van het hoe en waarom van onze KV Vers modelkantine
  • de feestelijke opening van de vernieuwde kantine 2 oktober én
  • (de voorbereidingen op) de algemene ledenvergadering op 25-10
Vind je het leuk om mee te helpen of heb je ideeën en suggesties? Je vind ons zaterdag op of rond het veld of stuur een bestuur!

Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Marjan en Rob