Afsluiten met gezelligheid!

Dat was het dan, het einde van een korte competitie. Slechts drie wedstrijden werden er gespeeld, maar wat was het fijn om de bedrijvigheid op ons mooie sportcomplex te zien. Trainen is leuk, maar er gaat niets boven een spannende wedstrijd!

Het seizoen kunnen we gelukkig weer afsluiten met gezelligheid. Teamuitjes zijn gepland of al geweest, en natuurlijk het beachkorfbaltoernooi! Gezellig, zo’n middag vol sportiviteit en het lekkers van Smaak en Meer in het vooruitzicht!
Maar ook na de vakantie hebben we wat om naar uit te kijken. Want je zou het haast vergeten, maar vorige zomer zijn wij geselecteerd als KV Vers modelkantine. Een bevestiging dat we al goed bezig waren qua visie en beleid, en een goede stok achter de deur om ook in de praktijk een nog gezondere (sport)omgeving te creëren voor onze leden. Want gezondheid en sportiviteit gaan hand in hand toch? Roken, onverantwoord alcoholgebruik en ongezond eten past daar niet bij. Dus lock down of niet, we hebben niet stil gezeten. Er is in diverse projectgroepen hard gewerkt om onze nieuwe kantine op een gezonde manier voor te bereiden op het aankomende korfbalseizoen.
Dat harde werk heeft ons geen windeieren gelegd. Als een van de eerste verenigingen in Nederland hebben wij alle topprestatie badges gehaald. Daar zijn we trots op, maar nog veel belangrijker is het dat we met elkaar ook daadwerkelijk gemakkelijker gezonde keuzes maken. Daarom laten we je graag zien wat we hebben verandert en waarom. Reserveer dus alvast de eerst volgende zonnige zaterdag in september voor de feestelijke kick off, uitreiking van de badges én officiële opening van onze vernieuwde kantine!
Tot dan!
Barbara, Erik, Laura, Marjan, Rob en Daniëlle