Van het bestuur

En dan eindelijk….

De laatste wedstrijd van de jeugdcompetitie wordt aanstaande zaterdag 26 juni gespeeld en door de nieuwe berichten van de overheid mag iedereen hierbij aanwezig zijn. Ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mogen komen kijken. Wel op 1,5 meter van elkaar, maar dat mag de pret niet drukken. We zijn als bestuur heel erg prettig verrast door dit gegeven. Het maakt een aantal dingen wel wat makkelijker! Er kan nu dus wel wat georganiseerd worden op de Baanderheer, mits natuurlijk alles op 1,5 meter. Dat betekent dat we niet de lange biertafels met banken zullen gebruiken, maar wel de gewone tafels en stoelen. Ook schuilen voor de regen in de kantine is met een grote groep nog steeds niet mogelijk en dus niet toegestaan. We zijn ons ook nog aan het beraden op de opening van de bar, omdat het opeens betekent dat we de inkoop moeten regelen en de bijbehorende barbezetting op zaterdag 26 juni. In de loop van deze week horen jullie hier meer over.

Gelukkig. We mogen weer. Maar toch nog de oproep: blijf gezond en respecteer de 1,5 meter afstand. Tot ziens op de Baanderheer!

Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Marjan en Rob