ODO F2 – DES (D) F2 (20-0)

we begonnen vandaag om 10:00! gelukkig was iedereen lekker wakker en dat was goed te zien!

in de eerste minuut scoorden we al gelijk!

we gooiden goed over, maar wij waren ook een kop groter dus daar hadden we geluk mee! en waren hartstikke  fel, we waren echt een team met z’n allen, wat leuk om te zien! in de verdediging stonden we goed met onze billen naar de paal en stonden allemaal lekker dicht op de tegenstander!

voor mijn gevoel knipperde ik 1 seconde en was het alweer afgelopen.. had dit de hele dag wel willen zien! maar dat hadden jullie niet zo leuk gevonden denk ik 😅 maar jeetje jeetje, 20-0 als eindscore! wat bizar zeg

wat een fantastische wedstrijd om te zien, ik ben hartstikke trots op jullie en 20-0 is een geweldige stand! tot dinsdag

groetjes Roos 🙂