Dijkvogels E1 – ODO E1 (11-5)

Zo, wat hebben we hier naar uitgekeken! Weer eens een wedstrijd tegen een andere vereniging! En dan tegen de Daaik… altijd lastig.. De Dijkvogels speelde met een mix van E spelers aangevuld met F, en konden lekker door wisselen. Wij waren met 4, helaas kon Fleur niet mee. Hopelijk ben je er volgende keer weer bij Fleur! Dus volle bak met zijn 4-en en dat viel niet mee. De Dijkvogels speelt wat fysieker dan we gewend zijn en is ook meer gericht op uitbraak korfbal. Én ze schieten met scherp… Voordat we goed en wel wisten wat er gebeurde stonden we met 4-0 achter. Daarna kregen jullie meer grip op de wedstrijd en kwamen ook aan scoren toe. En kwamen dichterbij. Helaas bleek vooral in de loop van de 2e helft dat we dit nog niet een hele wedstrijd kunnen volhouden, en de scherpte verdween bij ons.
Terecht verloren maar wat ben ik vooral trots op jullie dat je zo’n wedstrijd al weer kan spelen. Ondanks de stilstand al die maanden zijn jullie wel degelijk gegroeid. Dat belooft wat voor de komende 2 wedstrijden!

 

we gaan lekker hard(er) trainen deze week!

 

groetjes, Rob