Van het bestuur: Pinksterkamp 2022!

ODO Pinksterkamp

Dit pinksterweekend gaat mogelijk als het koudste pinksterweekend in 70 jaar de boeken in … En dan te bedenken dat we eigenlijk met heel de vereniging op kamp hadden moeten zijn. Waarschijnlijk had voor één van de eerste keren het slecht-weer-programma uit de kast getrokken moeten worden. Waar we vorig jaar baalden dat het Pinksterkamp niet door ging, terwijl het juist heerlijk weer was dat weekend, krabben we ons nu achter onze oren bij deze wind en regen. Wie had vorig jaar gedacht dat ook dit jaar het kamp met heel de verenging nog steeds geen doorgang zou kunnen vinden…. Anyway, laten we hopen dat drie keer scheepsrecht is. We hebben het kamphuis, de bus van Nooteboom en andere reserveringen weer een jaar verder kunnen zetten. Dat betekent dat we van 3 t/m 6 juni 2022 toch echt met veel ODO leden hopen op pinksterkamp te gaan. Schrijf het in je agenda en vergeet je te zijner tijd niet aan te melden. Veel plannen waren vorig jaar al gemaakt, dus als het weer kan, pakken we met de kampcommissie de draad graag weer op!

ODO Happen & Stappen

Een andere leuke activitiet die eigenlijk dit weekend gepland stond, was de allereerste editie van ODO Happen & Stappen. Vanwege de weersvoorspelling voor zaterdag (90% kans op regen, windkracht 5 en koud) werd vorig weekend besloten dit evenement een week te verplaatsen naar zaterdag 29 mei. Inmiddels hebben zo’n 40 deelnemers (leden, ouders en andere betrokkenen) zich aangemeld voor deze ‘lekkere’ wandeling. Meer deelnemers zijn welkom! Wil je nog meewandelen, dan kun je je nog tot komende dinsdag aanmelden. Je vertrekt tussen 11.00 en 12:30 uur vanaf de ODO kantine. Voor meer informatie en aanmelding zie deze link.

Namens het bestuur,

Barbara Hanemaaijer – van Nierop