Oproep: Deel je leukste ODO foto

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de kantine. De verbouwing is inmiddels af en nu willen we het binnen opvrolijken met ODO-gerelateerde foto’s. Hierbij ontvangen wij graag jullie hulp! We zijn op zoek naar circa 25 foto’s en zullen een selectie maken van de inzendingen.

Wat zoeken we, en wat niet:

  • De allerleukste foto’s die aan ODO gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld foto’s van wedstrijden, trainingen, kamp, activiteiten en toernooien
  • In onze nieuwe KV VERS kantine worden foto’s met een gezond thema erg gewaardeerd. Foto’s met een ongezond thema worden niet geselecteerd
  • Wees kritisch en maak zelf alvast een selectie van de foto’s dus geen hele foto archiefmappen… 😉

Aanleverspecificaties:

De foto’s worden geprint op een formaat van ongeveer 20 bij 20 cm. Het is dus belangrijk dat de foto een thema uitstraalt wat ook op kleiner formaat duidelijk zichtbaar is. Bij het insturen van de foto’s geef je toestemming dat deze gebruikt wordt in de kantine. En je hebt dit ook gecheckt bij de andere mensen op de foto’s. Je levert het bestand aan in jpg of png formaat en in origineel formaat ivm de kwaliteit van de afdruk. Foto’s kunnen gestuurd worden naar e-mail.

Bij vragen kun je een mailtje sturen naar dit e-mailadres. We ontvangen de foto’s graag uiterlijk 14 mei.

Groetjes van team KV-VERS inrichting

Ilse, Kees, Danielle en Diana