Van het bestuur

Van het bestuur

Gelukkig kunnen we, ondanks corona, nog heel veel wèl organiseren binnen de geldende maatregelen! De trainers van de Kangoeroeclub hebben een instuif afgelopen zaterdag georganiseerd, waar ook weer 12 nieuwe kinderen bij waren. Welkom dus op de Baanderheer! Het resultaat was dat er (samen met de kinderen van F- en E-teams) in totaal ongeveer 70 kinderen aanwezig waren. En hopelijk zullen zij (na de coronatijd) eens een keer een spetterende kinderdisco kunnen meemaken in onze nieuwe kantine.

Ook de ActiviteitenCommissie heeft nog zat voor ons in petto voor iedereen wat te kunnen organiseren. Daar over zal later de AC jullie verder over informeren. In ieder geval worden de voorbereidingen voor het tentenkamp ergens in juli natuurlijk gewoon gestart. We kunnen altijd nog zien of we dat door de maatregelen afgelast zal gaan worden, maar voor nu gaan we er gewoon van uit dat het aan het begin van de zomer wel mogelijk zou kunnen zijn.

Laten we nog wel volhouden dat we ook rond trainingen of oefenwedstrijden wel de afstand tot elkaar bewaren voor iedereen boven de 12 jaar. We zullen nog even moeten doorzetten, ook al is dit soms moeilijk. Vertrek direct na training of wedstrijd naar huis. Het is even niet anders en het zal ook nog niet snel wijzigen. Natuurlijk komt er rond de zomer er hopelijk wat verlichting en daar kijken we natuurlijk allemaal heel erg naar uit!