Van het bestuur

En dan ligt er opeens sneeuw op de velden. Wat een prachtig gezicht! Helaas geen trainen, maar de sneeuw- en ijspret is een goede vervanger.

Het was hoe dan ook een hele goede week voor korfbal en ODO in het bijzonder. Afgelopen vrijdag hebben we met zo’n 50 mensen de ODO Pubquiz gedaan (Frits en Jaap: bedankt!), werd voor de één-na-laatste-keer oud papier opgehaald door 8 enthousiaste ODO-vrijwilligers en van het weekend werden er al heel wat folders voor de Potgrondactie in Maaslandse brievenbussen gedaan.

Verder is ook het trainen voor de selectie opgestart. Dat gaat helemaal volgens de Covid-regels: in tweetallen waarbij ook de 1,5 meter in acht wordt genomen wordt er buiten gesport. Alles uiteraard voor 21.00 uur omdat iedereen weer op tijd binnen moet zijn. Er zijn inmiddels ook schoolklassen buiten gesignaleerd met kinderen die de lekkere warme ODO-muts dragen. Betere reclame kunnen we niet hebben!

Verder is er a.s. donderdag een eerste workshop van de financiële denktank en laten we niet het allerallerleukste vergeten: de kantine wordt mooier en mooier gemaakt door een hardwerkend team wat er voor zorgt dat we na Covid-tijd nog vele uren daar zullen spenderen.

In deze moeilijke tijd, kunnen we trots zijn op wat er momenteel allemaal lukt en goed gaat met de vereniging. Blijf gezond en hou nog even vol!

Het bestuur, Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Marjan, Rob