Aandacht voor de verkeerssituatie op de Baanderheer

Door de coronamaatregelen die wij in acht moeten nemen, bestaat er tussen de trainingstijden van de verschillende groepen een periode van 10 minuten waarin de vertrekkende kinderen en de aankomende kinderen zo min mogelijk met elkaar in contact komen.

De consequentie is wel dat er nu sprake is van kruisend verkeer van auto’s van brengende en halende auto’s. Daar tussendoor fietsen dan ook nog de kinderen op de smalle Baanderheer. Zouden jullie hier rekening mee willen houden bij het ophalen of brengen van je kind? Bij voorkeur graag parkeren op de parkeerplaats van de tennis en lopend jullie kinderen naar het hek van ODO brengen en andersom. Ook geeft het ODO-lichtgevende hesje een duidelijke herkenbaarheid van de kinderen die op de fiets komen, dus probeer deze zo veel mogelijk mee te geven aan de kinderen in de (nu nog) donkere vooravond.