Dinsdag 29 December: Nuttige, Leuke, Natte maar ook wel weer Lekkere clinic voor de ODO jeugd!

Vorig jaar (..) het is nog maar een week geleden, werd op Dinsdag 29 December in de middag een clinic gegeven voor de A t/m D jeugd van ODO! Onder leiding van Patrick Bezemer, Michiel van der Vaart, Lennart van der Lingen, Willem van Vliet en Rick Vermeer, werd er door 5 groepen van elk circa 12 spelers, in 2 sessies gewerkt aan diverse thema’s of gewoon een lol training. Zo waren er rond de 60 spelers tegelijkertijd bezig, verdeeld over de kunstgrasvelden. De eerste sessie van 3 kwartier verliep bijna zonder regendruppel, de 2e sessie duurde wat korter door de helaas toch wel aanhoudende regen. In de pauze werden alle spelers en trainers getrakteerd op een heerlijke warme oliebol.  Dit smaakte naar meer!

Trainers bedankt voor jullie enthousiasme!

 

Namens de Tc,

Lennart en Rob